Magnifieke Meisjes | Myriam Wanders-Wieringa

Magnifieke Meisjes Myriam Wanders-Wieringa

Myriam is ‘En ga durven én ga doen’-expert, spreker en gespreksleider. Vanuit haar onderneming Woman in Change biedt zij één-op-één coaching en gesprekken in groepsverband speciaal voor vrouwen aan. Ze is getrouwd, 45 jaar oud en heeft twee kittens: Sammy en Tijgertje. Uit een eerdere relatie heeft ze een zoon: Winston. Wanneer er tijd overblijft gaat ze graag naar festivals of dance-events.

Verschillende Magnifieke Meisjes krijgen 15 dezelfde vragen. Leer deze vrouwen kennen, laat je inspireren en leer dat we uniek zijn in onze overeenkomsten.

Een typisch kenmerk van mij is

Mijn rustige uitstraling. Ik ontmoet dagelijks heel veel bijzondere En ga durven en ga doen – vrouwen die vaak nog best wat innerlijke onrust ervaren. En zij vinden mijn rustige uitstraling daarom juist erg prettig.

Ik ben niet te genieten wanneer

Ik een tijd niet heb gesport. Ik heb altijd best fanatiek aan bokszak/conditietraining gedaan. Maar door een heupklacht heb ik dit sinds 2013 niet meer kunnen doen. Krachttrainingen zijn voor mij juist krachtmetingen, waardoor ik me goed voel. Ik heb echt drie jaar nodig gehad om mijn mindset en sportgedrag te veranderen.

Als ik alleen thuis ben dan

Kan ik heerlijk genieten van tv series kijken of meditatief tekenen. Soms ga ik ook lekker gouwe ouwe muziek luisteren via YouTube.

Het meest trots ben ik op

Mijn relatie van 13,5 jaar. Om dat wij een lange weg hebben bewandeld met veel ups en downs. Gelukkig is onze liefde zo sterk en het heeft ons gevormd tot een echt M&M team. Ondanks dat wij 7 jaar leeftijdsverschil hebben is dit voor onszelf nooit een probleem geweest. En de mooiste bekroning van onze liefde voor elkaar is dat wij vorig jaar in het bijzijn van onze families zijn getrouwd.

Mijn favoriete eigenschap is

Op tijd komen. Ik wil uitgerust bij mijn afspraak wil aankomen, als ik in tijdnood kom en moet gaan haasten voelt dit voor mij echt niet fijn.

Mijn guilty pleasure is

Het vrouwelijke orgasme: chocola! De smaken van Tony Chocolonely zijn bijna allemaal gewoon te lekker. #iamareallycocoaddict

Ik hou het meest van mezelf wanneer

Ik dingen doe waar ik blij van word. Dit komt omdat ik mezelf ben maar ook omdat ik mezelf ken.

Magnifieke Meisjes Myriam Wanders-Wieringa

Mijn grootste miskoop was

Hele mooie laarsjes met hoge hakken. Ik kan daar helemaal niet op lopen! Oh, wat deden mijn voeten PIJN.

De laatste keer dat ik huilde was toen

Ik een tijdje geleden aanwezig was bij het POP up your Life event van stichting MaDi. Ik werd daar diep geraakt door een zeer kwetsbaar verhaal wat dhr. T. Gunning, voormalig CEO TNT en Unilever met ons deelde.

Ik zou eigenlijk moeten besparen op

Niets op dit moment. Toen ik jonger was kon ik echt flink geld uitgeven aan kleding en dergelijke.

Magnifieke Meisjes Myriam Wanders-Wieringa

De beste versie van jezelf word je door

Deze mooie tekst te lezen:

Woorden hebben Kracht. Ze kunnen je tot tranen toe bewegen, brengen vreugde en zetten je in beweging. Woorden kunnen je aanmoedigen, brengen sympathie, liefde &bewondering. De juiste woorden kunnen je kracht geven, je vertrouwen en geloof brengen, geven je vleugels om je dromen  waar te maken.  Woorden kunnen je inspireren en weer met twee benen op de grond zetten. Ze troosten je in tijden dat je het nodig hebt. Woorden voeden jouw ziel, creëren je gedachten, je acties en uiteindelijk je resultaat. Kies je woorden met zorg. Voor jezelf en voor anderen.

Ik word echt blij als

Ik mooie verre reizen maak. Het staat op de planning om naar mijn geboorteland Colombia toe te gaan

Ik ga de deur niet uit zonder

Mijn mobiel. Zodra ik ga slapen, leg ik mijn mobiel bewust in mijn werkkamer.

De laatste keer dat ik loog was

Toen er werd aangebeld of ik wilde doneren aan een goed doel. Ik zei toen dat ik geen kleingeld in mijn portemonnee had.

Mensen weten niet van mij dat ik

Eigenlijk andere namen heb: Alicia, Aurora Aldana.

Na het lezen van dit artikel ben ik gelijk stukken kalmer. Wat een rust straalt Myriam af. Alleen al door haar woorden. Bijzonder! Wil je meer van Myriam weten? Je kunt meer te weten komen over haar via haar website, je kan haar connecten op LinkedIn en volgen op Facebook.

Ben of ken jij een Magnifiek Meisje? Stuur mij dan een mail!

Meer Magnifieke Meisjes lezen? Hieronder zie je alle Meisjes die al zijn geweest.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.