Magnifieke Meisjes | Michelle van Rossenberg

Magnifieke Meisjes | Michelle van Rossenberg

Ik heb Michelle een aantal jaar geleden ontmoet. Ze was op zoek naar een iemand die als gast kon verschijnen in haar tv productie voor haar minor. Het was een oproep op Twitter en sindsdien ben ik haar altijd blijven volgen. Na de eerste ontmoeting heb ik haar nooit meer gezien, maar in de magische wereld van social media is dat niet nodig. Ik volg haar nog altijd met plezier en ben stikjaloers op haar avonturen in Noorwegen.

Verschillende Magnifieke Meisjes krijgen allemaal dezelfde 15 vragen. Leer deze vrouwen kennen, laat je inspireren en leer dat, hoewel we uniek zijn, niet zoveel verschillen.

Een typisch kenmerk van mij is
Mijn benen, mijn muzieksmaak en mijn liefde voor Noorwegen en rendieren. Dat laatste is wel vrij obvious, haha. Verder ben ik nogal passioneel. Ik kan dingen ECHT ECHT ECHT heel fantastisch vinden of EXTREEM INTENS HARD haten. Daar tussenin zit meestal niet echt iets.

Ik ben niet te genieten wanneer
Ik honger heb. Of wanneer het winter is. Ik heb nogal last van winterdepressies, dus winters zijn voor mij echt heel pittig. Kun je nagaan als ik honger heb in de winter. Berg je maar.

Als ik alleen thuis ben dan
Zit ik in m’n ondergoed op de bank te gamen met pizza en Finn op schoot. No joke.

Blijf trouw aan jezelf en je normen en waarden. Leef nooit voor een ander. Eigen geluk eerst. En verder moet je nooit stoppen met dromen.

Het meest trots ben ik op, omdat
Mijn blog? Vooral omdat ik al jaren wilde gaan schrijven en vorig jaar eindelijk de knoop door heb gehakt om www.lostinnorvana.com te beginnen. En natuurlijk het feit dat ik Fjällräven Polar gewonnen heb! Omdat ik daar 4 weken heel hard voor geknokt heb, me niet uit het veld heb laten slaan door meerdere tegenslagen en mensen die me vertelden dat ik het toch niet kon winnen. Daardoor ga ik, over iets meer dan een week, een langgekoesterde droom uit laten komen. Als ik daar aan denk, klap ik bijna uit elkaar van trots.

Mijn favoriete eigenschap is, omdat
Dat ik een Pitbull ben. Althans, zo zegt m’n moeder dat altijd. Ik ben niet te stoppen als ik echt iets wil. Dat ik me vast kan bijten in iets en niet los zal laten tot het van mij is. Soms wordt dat door mensen gezien als doorslaan, maar ik noem het doorzettingsvermogen.


Mijn guilty pleasure is
Oh, daar heb ik er wel meerdere van eigenlijk.  Sowieso Say Yes To The Dress. En dan lekker ongegeneerd meegrienen met de familie als het bruidje haar perfecte dress vindt.  Oh en Catfish! Love it. Of snoeiharde metal draaien als ik eten aan het koken ben en dan bij de onderburen de plafondlamp naar beneden stampen. Maar bovenal schoenen en lingerie kopen. Zeker als er sale is. Dan ben ik niet te stoppen.

Ik hou het meest van mezelf wanneer
Ik in Noorwegen bovenop een berg sta na 9,5 uur klimmen. Dan ben ik op mijn best. Er zijn weinig andere momenten in het leven dat ik dat gevoel heb. Dat ik met twee benen in het leven sta, diep adem haal en echt in het moment ben. Daarom ben ik ook zo onwijs verslaafd aan het land en hiken geraakt. De vrijheid die je voelt op zo’n moment, dat is echt goud waard.

Mijn grootste miskoop was
Oh, dit vind ik een moeilijke. Ik ben vrij impulsief met geld uitgeven, maar echt hele grote miskopen doe ik niet zo vaak. Waarschijnlijk een duur kledingstuk dat nu achterin m’n kast ligt het met kaartje er nog aan.

De laatste keer dat ik huilde was toen
Een beetje traanogen telt niet toch? Want dat heb ik al snel. Van games, films, lieve dingen die ik op straat zie gebeuren.. Echt huilen huilen deed ik voor het laatst toen bleek dat er ingebroken was in m’n auto. Toen stond ik midden op straat echt keihard te snikken.

Ik zou eigenlijk moeten besparen op
Concert-/festivalkaartjes. Dat begint wel een beetje de spuigaten uit te lopen dit jaar. En het jaar is pas net begonnen! Maar ik ga dit jaar wel een aantal van mijn grootste helden live zien, dus het is het echt wel waard.

De beste versie van jezelf word je door
Blijf trouw aan jezelf en je normen en waarden. Leef nooit voor een ander. Eigen geluk eerst. En verder moet je nooit stoppen met dromen.  

Ik word echt blij van
Schrijven, autorijden, Finn, mijn moeder, Noorwegen, rendieren, koffie, seks, knuffels met vriendinnen die ik lang niet gezien heb, kaas, schoenen kopen, mooie lingerie, burgers en cider.

Ik ga de deur niet uit zonder
Oordopjes. Ik kan NIET zonder mijn muziek de straat op of de hond uitlaten. Vooral als er heel veel mensen om me heen zijn.

Dat ik met twee benen in het leven sta, diep adem haal en echt in het moment ben.

De laatste keer dat ik loog was
Een aantal weken geleden vroeg mijn vriend of ik gerookt had. Ik zei van niet, had ik wel. Ik ben alweer een hele poos van de sigaretten af en ik had na 3 hijsen ook al spijt als haren op m’n hoofd. Eigen schuld, dikke bult.

Mensen weten niet van mij dat ik
Stiekem heel onzeker ben. Daardoor kan ik bijvoorbeeld echt hele domme dingen zeggen in sociale situaties met mensen die ik niet (heel goed) ken. Ik vind mezelf vaak te lui, te dik, te lang, te dom, te saai.. Maar ik kan heel goed doen alsof dat niet zo is.

Even serieus hè, als jij niet even een steek van jaloezie voelde bij die ontzettende gave foto’s aan dat meer, dan zou ze je wel geïnspireerd moeten hebben om je dromen achterna te rennen als een losgeslagen projectiel. En die heerlijke eerlijkheid, hartjes. Liefde voor Michelle. Volg haar op Twitter en Instagram. En volg haar blog op TwitterFacebook en Instagram. Volg alles!

>> Lees alle interviews met Magnifieke Meisjes.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.