Magnifieke Meisjes | Lindsay Vallen

Magnifieke Meisjes | Lindsay Vallen

Wanneer je iemand al jaren volgt, is het eigenlijk vanzelfsprekend dat je ze eens bestookt met de 15 vragen van Thamar. Lindsay Vallen, blogger, marketing-en communicatieprofessional en bad ass moeder, is zo iemand. Ik volg haar sinds, eh, 2010, heb haar nog nooit ontmoet. Welkom in de digitale wereld. Ontmoet Lindsay, want ze maakt je blij en dat kan ik je niet onthouden.

Verschillende Magnifieke Meisjes krijgen allemaal dezelfde 15 vragen. Leer deze vrouwen kennen, laat je inspireren en leer dat, hoewel we uniek zijn, niet zoveel verschillen.

Een typisch kenmerk van mij is… Mijn lengte. Ik ben 1.84 en dat ervaren anderen vaak als lang. Ik krijg al minstens 25 jaar bijna wekelijks de vraag hoe lang ik ben, of de opmerking: zo jij bent lang.

Ik ben niet te genieten wanneer… Ik dacht dat ik nog chocolade in huis had, maar het tegendeel waar blijkt te zijn. Sowieso verheugen op eten wat er niet blijkt te zijn, haat!

Als ik alleen thuis ben dan… Draag ik een huispak waar Roy Donders trots op zou zijn en binge ik series als OITNB (Orange is The New Black), PLL (Pretty Little Liars) en mijn all time favoriet SATC (Sex and The City).

Het meest trots ben ik op… Dat ik lijntjes met mensen heb doorgeknipt die voor mij persoonlijk niet goed waren. At some point you have to realize that some people can stay in your heart, but not in your life.

Mijn favoriete eigenschap is… Ik ben retegrappig. Humor is mad belangrijk, in relaties, in tegenspoed en ook als het allemaal wél voor de wind gaat.

Mijn guilty pleasure is… Hakkuh op hardcorefeestjes. Overblijfsel uit mijn gabberinnetjes-periode op de middelbare school.

Ik hou het meest van mezelf wanneer… Ik kan vaak overvallen worden door eigenliefde als ik tijdens het hardlopen mijn kop leegmaak. Ik weet niet wat het is, de cardio in combinatie met frisse lucht terwijl ik mijn hoofd lekker laat gaan, dan moet ik dikwijls even slikken omdat ik zo gelukkig ben met mezelf.

Mijn grootste miskoop was… Al die schoenen die te klein zijn. Ik ben lang, dus heb ook grote voeten (maat 42). Ik denk dat ik in mijn hele leven duizenden euro’s aan te kleine schoenen heb gekocht. Zonde. Nu vertik ik het, dan maar een minder gevulde schoenencollectie.

De laatste keer dat ik huilde was toen… Ik net mijn dochtertje op bed legde, een koffie wegslurpte en daarna mijn met speelgoed bezaaide woonkamer opruimde. Ik realiseerde dat ik het fucking goed doe als moeder zijnde.

Ik zou eigenlijk moeten besparen op… Eten. Ik koop onwijs veel snacks en dure, luxe koffie’s bij Starbucks etc.

De beste versie van jezelf word je door… Helemaal van jezelf te houden: the good, the bad and the ugly. Je bént niet perfect en dat hoef je ook niet te zijn. Liever niet zelfs. Als je dat accepteert, wordt je leven een stuk relaxter.

Ik word echt blij als/van… Ik op het strand met een lekker drankje naar mijn man en dochtertje kijk.

Ik ga de deur niet uit zonder… Mijn telefoon. Dûh.

De laatste keer dat ik loog was… Over de prijs van een paar schoenen. Ik wilde eigenlijk beide paren kopen, in plaats van mijn geplande één paar. Dus vertelde ik dat ze beiden de helft goedkoper waren dan dat ze daadwerkelijk waren. Ik heb ze namelijk alle twee gekocht, in de goede maat. Yolo!

Mensen weten niet van mij dat ik… Veel te nieuwsgierig ben naar verhalen achter nieuws over loverboys en prostitutie. Ik kan avonden lang surfen naar namen en achtergrondinformatie van daders of zou zelfs undercover willen meehelpen om die klootzakken erin te luizen. Als digitale recherche werken en op van die chatsites me voordoen als een tienermeisje om zo hufters op te sporen, dat lijkt me echt bijzonder mooi werk. Misschien meld ik me ooit nog aan voor de recherche.

Ik weet het: je bent blij. Je kan haar volgen op Lindsay Vallen, Twitter en Instagram. Als je dat niet doet, ben jij de pechvogel. Groetjes!

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. yvonne
    4 april 2017 / 13:24

    Leuke rubriek dit!

    • 18 maart 2017 / 00:18

      Hoi Sas, wat leuk dat je het tof vindt om te lezen! Maakt mij blij. Natuurlijk! Lijkt me leuk, ik zal je een e-mail sturen.