15 vragen voor – Moeder, blogger, draagconsulent en aspirant boekenschrijfster Des B

15 vragen voor – Moeder, blogger, draagconsulent en aspirant boekenschrijfster Des B

Des B.

Alle soorten vrouwen inspireren mij op verschillende manieren. Wat ze doen, hoe ze zijn en waar ze van houden. Jammer genoeg weet je alleen wat er voorbij komt op hun social media, blogs en door hun werk, maar wie zijn ze nou echt? Daarom heb ik 15 persoonlijke vragen verzonnen en besloot deze vol enthousiasme af te vuren op allerlei verschillende inspirerende vrouwen. Vandaag spreek ik met Des B, moeder, blogger, draagconsulent en aspirant boekenschrijfster, moeder van 2 kinderen en 2 katten, getrouwd met LOML (Love Of My Life) en woonachtig in Groningen.

Een typisch kenmerk van mij is… dat ik 1 groot stuk ongeduld ben. Zelfs als ik probeer geduldig probeer te zijn/gedragen, ben ik nog steeds ongeduldig. Ik kan er niets aan doen, echt niet.

Ik ben niet te genieten wanneer… ik moet wachten op eten. Het eten in een restaurant mag nog zo goed zijn, als ik te lang moet wachten ga ik er nooit meer heen.

Als ik alleen thuis ben doe ik… een middagdutje. I love middagdutjes.

Het mooiste aan mezelf vind ik… alles! I’m fabulous! (Behalve mijn wenkbrauwen (te kort), mijn haar (te dun), mijn tenen (bestaan er mooie tenen?) en de strepen op mijn buik (doe mijn best om ze te accepteren, maar ben er nog niet).

Mijn grootste blunder was toen… alle keren dat ik stiekem dacht een scheetje te laten, maar mijn man ze toch hoorde.

Mijn guilty pleasure is… Tabatha salon take over, dailymail.co.uk, beautyblogs en de quarter pounder van de Mcdonalds.

Ik hou het meest van mezelf… wanneer ik net gesport heb.

Mijn grootste miskoop was… alle hoge hakken (sorry Thamar, sorry). Ik heb nu eindelijk geaccepteerd dat ik er gewoon nooit op zal kunnen lopen.

De laatste keer dat ik huilde was… een week geleden. Ik ben een kersverse moeder van 2 kleine kids en van de vermoeidheid komen vaak veel tranen.

Ik zou eigenlijk moeten besparen op… het abonnement op de NRC NEXT, want we hebben nauwelijks tijd om de krant te lezen. En toch ben ik te lui om em op te zeggen.

De beste versie van jezelf word je door… ultiem van jezelf houden. Ik doe mijn best.

Ik word echt blij als… ik met al mijn lievelingen aan een tafel vol lekker eten zit.

Ik ga de deur niet uit zonder… telefoon. Cannot live without.

De laatste keer dat ik loog was toen… ik een kadootje van mijn man kreeg: verschrikkelijke lelijke schoenen. “Prachtig!”, zei ik. Hij vraagt nog steeds wanneer ik ze nou aandoe.

Mensen weten niet van mij dat ik… de nagellak van mijn tenen er nooit afhaal. Nieuwe kleurtjes lak ik er altijd overheen.

Loving Des? Volg haar op haar website Desschrijft waar ze haar blogs schrijft, vaak hilarisch maar soms heel serieus.

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

 

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 17 april 2015 / 14:50

    wat een lekker mens is die Des toch ook. Krijgt altijd een glimlach op mijn gezicht, zo ook deze keer. En zie haar stoer zijn dan, zomaar ff op de foto met datgene wat je eigenlijk nog niet helemaal geaccepteerd hebt, dat is pas power

  2. 17 april 2015 / 14:08

    geweldige blog!! Super haha heb er enorm om moeten lachen! Je bent een topper!