15 vragen: Plus size koningin Miranda Koelemeijer

15 vragen: Plus size koningin Miranda Koelemeijer

Alle soorten vrouwen inspireren mij op verschillende manieren. Wat ze doen, hoe ze zijn en waar ze van houden. Jammer genoeg weet je alleen wat er voorbij komt op hun social media, blogs en door hun werk, maar wie zijn ze nou echt? Daarom heb ik 15 persoonlijke vragen verzonnen en besloot deze vol enthousiasme af te vuren op allerlei verschillende inspirerende vrouwen. Vandaag spreek ik met Miranda Koelemeijer (45), getrouwd, 2 kinderen en woonachtig in het fijne Leiden. Ze is de lady boss van MaxiMe Models. Het enige Nederlandse plus size modellenbureau voor mannen én vrouwen.

Een typisch kenmerk van mij is mijn spontaniteit en mezelf zijn. Ik doe me niet anders voor en behandel iedereen hetzelfde. Hou niet van mensen die een spelletje spelen en zich anders voordoen om maar interessant te zijn. Ook kan ik slecht met complimenten omgaan. Weet niet wat ik er mee aan moet. Ik doe heel veel voor anderen juist omdat dit in me zit en doe dit met liefde en waarom zou je dan een compliment moeten krijgen? Geef wel graag complimenten aan anderen.

Ik ben niet te genieten wanneer het een chaos om me heen is. Als er teveel rommel om me heen ligt wordt het ook een rommel in mijn hoofd.

Als ik alleen thuis ben dan ga ik heerlijk ongestoord Facebooken en onzin uitkramen.

562530_143179685806743_266446381_n

Het mooiste aan mezelf vind ik mijn ogen omdat ik deze kleur groen met okergeel nog nooit heb gezien en ze spreken. Je ziet meteen of ik boos/verdrietig of blij ben.

Mijn grootste blunder was tijdens de MBFWA de directeur aansprak over diversiteit en ik niet wist dat hij de directeur was hahaha heel betoog en wat hij er nou van vond etc etc ach zie daar ook wel de humor van in.

Mijn guilty pleasure is chips, i love chips en liefst s avonds in mijn uppie.

Ik hou het meest van mezelf wanneer ik uit ga en me op en top vrouw voel.

Mijn grootste miskoop was… Echt geen idee, ik doe eigenlijk nooit geen miskopen.

De laatste keer dat ik huilde was… toen, uuh ben een echte huilebalk, een emo trutje. Maar de laatste keer was omdat er een pup ging uitvliegen naar zijn nieuwe baasjes.

Ik zou eigenlijk moeten besparen…op sigaretten maar ik doe het niet omdat ik verslaafd ben.

De beste versie van jezelf word je… door gewoon lekker jezelf te blijven, je bent uniek dus waarom zou je een betere versie van jezelf worden?

Ik word echt blij als… een model geboekt is en ik haar blijdschap voel.

Miran klein

Ik ga de deur niet uit… zonder een lijntje op mijn ogen omdat ik me anders naakt voel

De laatste keer dat ik loog was… Ik haat list&bedrog, doe dit zelf dus ook niet. Een leugentje om bestwil oke, maar dat is dan meer omdat ik iemand geen pijn/verdriet wil doen. Maar nooit grote leugens.

Mensen weten niet van mij dat ik… mensen weten heel veel niet van mij en dat wil ik fijn zo houden 😉 Maar als mij onrecht wordt aangedaan dan ben ik een pittbull. Stop niet totdat het voor mijn gevoel opgelost is. Kom misschien af en toe naïef over, maar mensen vergissen zich in me hoe ik te werk ga 😉

 

 

Volg Miranda en haar strijd naar diversiteit! Je kan haar volgen op Facebook, Instagram, Twitter.

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

 

 

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 18 juni 2016 / 21:17

    Wat tof dat ze het enige Nederlandse plus-size-modellenbureau voor mannen én vrouwen runt. Ik vind dat veeeeet. <3