15 vragen voor – Zangeres Joëlle Vierling

15 vragen voor – Zangeres Joëlle Vierling

Joelle VierlingAlle soorten vrouwen inspireren mij op verschillende manieren. Wat ze doen, hoe ze zijn en waar ze van houden. Jammer genoeg weet je alleen wat er voorbij komt op hun social media, blogs en door hun werk, maar wie zijn ze nou echt? Daarom heb ik 15 persoonlijke vragen verzonnen en besloot deze vol enthousiasme af te vuren op allerlei verschillende inspirerende vrouwen. Vandaag spreek ik met zangeres Joëlle Vierling (25), moeder van Beats & Bordeelsluipers, woonachtig in Den Haag, verliefd op haar hondje en altijd op zoek naar haar prins op het witte paard.

Een typisch kenmerk van mij is… dat ik erg sociaal ben. Zet mij in een ruimte met onbekenden en eind van de avond heb ik de helft gesproken en weet ik al hun levensverhalen. Oké, dat is misschien wat overdreven, maar ik ben een sociaal dier. Ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen en vind het ook leuk nieuwe mensen te ontmoeten en daar een praatje mee te maken. 

Ik ben niet te genieten wanneer,… mijn ouders zeggen dat ik niet te genieten ben als ik opsta, maar dat vind ik echt zo’n onzin! Ik ben niet te genieten als ik honger heb en als dingen niet lukken. Bijvoorbeeld als ik iets op mijn computer aan het doen ben, waar ik niet uitkom, of als ik dat aan het doen ben en mijn computer loopt vast. Dan ben ik niet echt op m’n best. 

Als ik alleen thuis ben doe ik,… oef! Van alles. Sowieso altijd wel iets van koken/eten. Lunch, diner, sapjes, soep. Maar daarnaast ook altijd muziek luisteren, liedjes instuderen, mailtjes versturen, facebooken, series kijken en met mijn hondje knuffelen. 

Ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen en vind het ook leuk nieuwe mensen te ontmoeten en daar een praatje mee te maken.

Het mooiste aan mezelf vind ik,… qua uiterlijk of innerlijk? Qua innerlijk vind ik het mooist aan mezelf dat ik een gevoelsmens ben die, misschien wel te vaak, veel empathie heeft voor anderen. Ik zeg, misschien wel te vaak, of misschien wel teveel, omdat dit ook weleens mijn struikelblok is. Maar dan is dat maar zo, ik vind het wel een mooi struikelblok.

En qua uiterlijk ben ik erg blij met mijn ogen. De kleur van mijn ogen verschilt namelijk soms met wat voor kleur kleding ik draag. De ene keer zijn ze blauwer en de andere keer grijzer. Vind ik wel wat hebben. Lekker mysterieus.

Mijn guilty pleasure is,… GTST, hihi.

Ik hou het meest van mezelf wanneer,… dingen lukken waar ik tijd/energie in heb gestopt. En uiteraard wanneer ik iets heb gekookt wat weer goddelijk was. Ja dan houd ik intens veel van mezelf. 

Mijn grootste miskoop was,… denkt heel lang na…..Weet niet of ik dat wel heb eigenlijk. Heb heus wel eens een paar hakken gekocht, dat ik daarna dacht, nee waarom doe ik dat. Of een jurkje ofzo. Maar een echte grote miskoop? Nee.

© Youri Claessens

 

De laatste keer dat ik huilde was toen,… vorige week bij een film. Ik ben een emotioneel wrak wat dat betreft. Ik kan snel geëmotioneerd raken van dingen en tranen krijgen. Muziek, film, m’n hondje die ik in het bos zie rennen helemaal happy de peppy. Maar echt huilen huilen was denk ik afgelopen jaar op Ibiza toen ik m’n ouders 4 maanden niet had gezien en ze bijna kwamen. Echt zo’n nervous breakdown had ik toen. 

Ik zou eigenlijk moeten besparen op,… buiten de deur koffie drinken, buiten de deur lunchen, buiten de deur dineren. Maar ik doe het niet omdat ik dat leven vind. Ik houd van eten, ik houd van gezelligheid, ik houd van prikkels. Ik ben bijvoorbeeld geen shopper, ik ga liever 1 keer een heerlijke avond wijntjes drinken en uit eten met vriendinnen dan dat ik iets nieuws voor mezelf koop. Is toch niet gezellig?

De beste versie van jezelf wordt je door,… tof te zijn voor anderen. En daarmee bedoel ik iedereen. Dus voor je vriendinnen die je om advies vragen, voor je oom die vraagt of je iets voor hem kan doen, maar ook voor de kassadame bij de supermarkt bijvoorbeeld. Ik zie zovaak mensen die met een chagrijnig gezicht hun boodschappen gaan afrekenen en eigenlijk de dame achter de kassa behandelen als een soort robot. Ik snap dat echt niet. Wees gewoon vrolijk en dankbaar dat je er weer een dag bij bent en straal dit ook uit. Niet alleen voor je omgeving, maar het meeste voor jezelf. Het is namelijk een heel fijn gevoel om positieve energie te geven. Count your blessings en leef hier ook naar, dan gaat de rest vanzelf.

©Mark Eckhardt

 

Ik word echt blij als,… als ik eet? Uhh, nee oké. Ik word echt blij als ik aan het zingen ben en met mijn passie mijn geld kan verdienen. Beter wordt het niet denk ik dan altijd. 

Ik ga de deur niet uit zonder,… sleutel, want dan kom ik mijn huis niet meer in. Verder, meestal mijn rijbewijs, want ik zie het al helemaal voor me dat ik ooit word aangehouden en ik geen ID bewijs bij heb. Oh ja en de laatste tijd ga ik ook niet naar buiten zonder poepzakjes voor mijn hond Puck. Small detail. Verder ga ik heel vaak zonder make-up naar buiten. 

De laatste keer dat ik loog was,… een poos terug. Ik was met iemand en zei dat ik naar huis moest om mijn hond uit te laten, maar ik had eigenlijk gewoon geen zin meer in het gezelschap. Ok eerlijk, m’n hond moest ook uit, maar die had het heus nog wel een uur langer volgehouden if neccesary.  (En dat er nu 6 mensen denken: ‘zal ik dat zijn geweest’, haha)

Mensen weten niet van mij dat ik,… af en toe een pretsigaret opsteek.

Loving Joëlle? Je kan haar volgen op Facebook en Instagram, maar bezoek ook zeker haar website!

 

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

 

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.