15 vragen voor – Falinda “DJ Mixturess” Tengku

15 vragen voor – Falinda “DJ Mixturess” Tengku

Alle soorten vrouwen inspireren mij op verschillende manieren. Wat ze doen, hoe ze zijn en waar ze van houden. Jammer genoeg weet je alleen wat er voorbij komt op hun social media, blogs en door hun werk, maar wie zijn ze nou echt? Daarom heb ik 15 persoonlijke vragen verzonnen en besloot deze vol enthousiasme af te vuren op allerlei verschillende inspirerende vrouwen. Vandaag spreek ik met de Rotterdamse Falinda ‘DJ Mixturess’ Tengku, DJ, 28 jaar oud, verloofd met muziek, bekend van haar mixtapes en uitmuntende muzieksmaak. 

Een typisch kenmerk van mij is…mijn urban look. Ik ben al sinds jongs af aan geïnspireerd en gefascineerd door ‘hiphop’. In de loop van de jaren is mijn look wel meer ‘feminine’ geworden maar het urban gedeelte blijft wel terugkomen. Ik ben een echte sneaker freak en heb dan ook heel veel sneakers. Ook wil ik altijd de nieuwste en special edition sneakers hebben.

Een typisch kenmerk van mijn karakter is dat ik in het begin altijd de kat uit de boom kijk. Echter is dit afgelopen wanneer ik mij ergens comfortabel voel, dan ben ik geen rustig, stil, uit de boom kijkend persoon, maar ‘all over the place’.

Ik ben niet te genieten wanneer… het heel vroeg is (ben niet echt een ochtend mens). En als iets niet lukt of niet gaat hoe ik het wil; ik ben best wel perfectionistisch en geef weinig uit handen. Soms leg ik de lat zo hoog dat ik mijn eigen vijand word. Ook ben ik niet te genieten als ik te weinig heb geslapen.

Als ik alleen thuis ben doe ik… (vinyl) platen opzetten en het huishouden, kan er namelijk niet tegen als mijn huis een rommeltje is. Of ik oefen achter de draaitafels.

Het mooiste aan mezelf vind ik… Mijn tattoos, omdat mijn tattoos mij aan leuke en slechte tijden herinneren. Door al deze leuke en minder leuke gebeurtenissen waardeer ik mijn huidige situatie echt en oprecht.

Mijn grootste blunder was toenhmm, na alle ‘valpartijen’ die iedereen denk ik weleens heeft gehad, kan ik me niet echt bedenken wat mijn grootste blunder is geweest. Ik heb weleens mijn vlucht gemist omdat ik dacht dat ik veel later een aansluiting had, waardoor ik nog uitgebreid ben gaan shoppen. Toen ik heerlijk uitgegeten en uitgeshopt was kwam ik bij de gate aan waar geen vliegtuig meer stond. Ik had mij vergist in de vertrek tijd en het vliegtuig was al weg. Er zat niks anders op dan een nieuw ticket te kopen.

Mijn guilty pleasure is… I’M LOVEEE WITH THE CHOCO!

Ik hou het meest van mezelf wanneer… ik rust in mijn hoofd heb. Dat betekent; mijn deadlines behaald, huisje schoon, administratie done.

Mijn grootste miskoop was… ik ben ooit heel gierig geweest met een paar sneakers ik vond ze zo mooi, maar ze hadden mijn maat niet. Ik heb de sneakers toen alsnog gekocht, want ik dacht met een extra paar sokken lukt dat wel. Niet dus. Na de aankoop hebben ze alleen maar in mijn sneakerkast gestaan. Gelukkig hebben ze recent een new home gevonden.

De laatste keer dat ik huilde was toen… 3 jaar geleden bij het verliezen van een dierbare.

Ik zou eigenlijk moeten besparen op schoenen, maar ik doe het niet omdat het duiveltje op mijn schouder me blijft overtuigen dat ik ze nodig heb (lacht).

De beste versie van jezelf word je door… healthy living en positiviteit. Mijn levenstijl is best wel hectisch. Ik probeer dan ook zo goed en gezond mogelijk te eten en genoeg rust te nemen. Positiviteit is een belangrijke factor in mijn leven. Veel mensen willen iets van je of hebben kritiek op de stappen die je maakt. Je moet dan ook sterk in je schoenen staan om daar boven te staan en alsnog door te gaan. Ik heb daar persoonlijk nog al veel moeite mee. Gelukkig heb ik mensen om me heen die me met hun positiviteit weer inspireren, oppeppen en de energie geven om door te gaan.

Ik word echt blij als… Het goed gaat met de mensen waarvan ik hou, ik kan er moeilijk tegen als het niet goed gaat met dierbaren. Ik probeer dan ook altijd alles te doen om ze weer back on track te krijgen.

Ik ga de deur niet uit zonder oordoppen, omdat ik altijd naar muziek luister.

De laatste keer dat ik loog was… hmm, dat kan ik me niet echt herinneren aangezien ik niet kan liegen. Al probeer ik het voor de ‘grap’, ik moet altijd lachen  en val dan door de mand. Daarnaast haat ik liegen. Ik vind dat zo’n slechte eigenschap.

Mensen weten niet van mij dat ik… stiekem heel burgerlijk ben. Ik geniet het meest als ik met mijn loved ones ben en ik mezelf kan zijn.

Loving Falinda? Je kan haar volgen op Facebook, Instagram, Twitter, Soundcloud en uiteraard op haar eigen website.

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.