15 vragen – Tekstschrijver en blogger Lenneke ‘Freelennse’ Manschot

15 vragen – Tekstschrijver en blogger Lenneke ‘Freelennse’ Manschot

Vandaag 15 vragen aan Lenneke Manschot (24), schrijven is haar lievelings dus besloot ze teksttovenares te worden. Haar magie deelt ze op Freelense.nl Ze woont officieel in Nieuwegein, maar zegt graag Vreeswijk. Want dat is het mooiere deel. Burgelijke staat? Forever alone. 

Zelf heb ik nog niet de eer gehad om Lenneke te ontmoeten, maar haar online aanwezigheid was voor mij al voldoende om haar op de voet te volgen. Haar teksten zijn heerlijk om te lezen, ze is enthousiast en ik merk dat er liefde zit in wat ze doet. Dat maakt het lezen van haar teksten nog fijner. Ik volg haar graag en ik durf met zekerheid te zeggen dat jij haar leuker gaat vinden of vet leuk vindt na het lezen van deze 15 vragen.

Een typisch kenmerk van mij is…Dat ik altijd honger heb. En met ‘altijd’ bedoel ik écht altijd. En ik praat veel en hard. Oh, en mijn lach is volgens velen niet om aan te horen en vergelijkbaar met gekrijs van een pauw.

Ik ben niet te genieten wanneer…Ik al te lang honger heb en als iets anders gaat dan ik dacht. Onder dat laatste valt bijvoorbeeld ineens boodschappen doen terwijl je in je hoofd had dat je lekker naar huis ging of spontaan bezoek. Laat me met rust!

Als ik alleen thuis ben dan…Lig ik languit op de bank, met mijn Duitse herder en Macbook Pro op schoot. Met mijn ene hand aai ik Vince, met de andere hand ben ik aan het bloggen. Meestal staat er ook een serie aan en eet ik vette pizza of een kapsalon met extra sambal en knoflook en zonder sla.

Lennekemanschot_15vragen3

Het mooiste aan mezelf vind ik…Mijn ogen en mijn kracht om mensen te enthousiasmeren. Mijn ogen spreken voor zich natuurlijk, kijk maar eens goed naar me. De kracht om mensen enthousiast en blij te maken vind ik ook wel een pareltje. Ik voel het snel aan als iemand een peptalk nodig heeft of in een dippie zit en het is zó fijn om iemand dan weer te zien lachen. Hartjes, echt.

Mijn grootste blunder was…Dat ik op een bruiloft dacht dat ik vet veel sjans had, maar in werkelijkheid in mijn blote kont liep, omdat mijn rok in mijn string was blijven hangen. Daar red je dus niets meer aan; schaterlachen, afdruipen en zuipen is dan alles wat je kan doen om de pijn te verzachten.

Mijn guilty pleasure is…Al het vette eten dat er bestaat en een beker melk met 6 eetlepels Nesquik, zodat je klonten chocolademelk kan oplepelen. Oh, en ribbelchips met een dipsaus van mayo en ketchup.

 

Ik voel het snel aan als iemand een peptalk nodig heeft of in een dippie zit en het is zó fijn om iemand dan weer te zien lachen. Hartjes, echt.

 

Ik hou het meest van mezelf wanneer…Ik een leuk grapje heb gemaakt. (Ik vind in principe al mijn eigen grapjes om te gieren.)

Mijn grootste miskoop was…Een iPad die ik in een vlaag van vers-tand-sverbijstering kocht toen ik naar de kaakchirurg moest. Pun intended.

De laatste keer dat ik huilde was toen…Ik onwijs voor paal werd gezet bij de huisarts. De hele wachtkamer zat vol en ik probeerde een beetje discreet een buisje met ontlasting in te leveren. Ik voelde me al vrij ongelukkig omdat ik knap ziek was, maar als de assistente dan schreeuwt dat je je bakkie diarree vandaag ergens anders moet inleveren. Normaal kan ik wel wat hebben hoor, maar nu kwamen de waterlanders met miljoenen tegelijk over mijn wangen stromen. (Ik doe niet aan taboes, dat heb je door, hè?)
LennekeManschot_15vragen1

Ik zou eigenlijk moeten besparen op…Eten. Maar ja, het is te lekker en ik ben vet lekker eten waard want je bent wat je eet.

De beste versie van jezelf word je door…Ik weet niet. Moet je dat worden of ben je dat altijd al? Ik bedoel, ik kan morgen wel een betere versie zijn, maar dan ben ik op dit moment toch al de beste versie die ik nú kan zijn? Of ben ik nu te filosofisch? Anyway, ik denk dat je in ieder geval het gelukkigst bent als je je nooit anders voordoet, tenzij je Trump bent.

Anyway, ik denk dat je in ieder geval het gelukkigst bent als je je nooit anders voordoet, tenzij je Trump bent.

Ik word echt blij als…Iemand een afspraak afzegt en ik dus plotseling extra vrije tijd heb, mijn eten wordt bezorgd, blogposts goed gewaardeerd worden, mijn iPhone nog een beetje batterij heeft als ik thuiskom en als ik mijn dikke hond weer zie.

Ik ga de deur niet uit zonder…Mijn iPhone, hondenpoepzakkies en hondenkoekjes. Ja.

De laatste keer dat ik loog was…Toen ik bij de laatste bitterbal zei dat ik vol zat, zodat de ander hem zou opeten.

Mensen weten niet van mij dat ik…Onwijs zuig in sociale aangelegenheden. Ik ben heel graag alleen.

Heerlijke vrouw toch? Dat dacht ik ook. Zoals ik al zei: je kan haar blogs lezen op Freelennse maar uiteraard is ze ook te volgen op Twitter, Facebook en Instagram of op Louterliefde (Instagram).

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.