15 vragen – snelheidsduivel, ambtenaar en blogger Madelaine

15 vragen – snelheidsduivel, ambtenaar en blogger Madelaine

Het is vrijdag en dus weer tijd dat ik 15 vragen ga stellen aan een toffe vrouw!  Deze week: Madelaine. Rotterdammer, Handhavingsadministratie bij Gemeente Rotterdam, Blogger @ NIVEX, Student Veiligheidskunde. Verloofd en mama van Jasmine.

MedeRotterdammer Madelaine, net zo trots op onze mooie stad als ik. Er is echter één ding waar ik ontzettend jaloers op ben bij Madelaine en dat is haar motorrijbewijs. Haar voorliefde voor auto’s en motoren kan bijzonder genoemd worden, omdat ze een meisje is. Ik vind het stoer en inspirerend, want ik denk er (mede dankzij haar) er elke dag een beetje harder over na om toch dat motorrijbewijs te halen.

Een typisch kenmerk van mij is… Hier moest ik even over na denken, maar ik denk dat ik wel bekend sta om mijn liefde voor auto’s en motoren en dat dat eigenlijk te allen tijden terug komt. Niet alleen op social media of mijn blog maar ook in het dagelijks leven. ‘’Jij bent toch dat meisje van die auto’s?’’, hoor ik wel eens. Natuurlijk bestaat mijn leven uit veel meer dingen maar die auto’s en motorfietsen achtervolgen me een beetje. Zonder had ik denk ik ook niet Michel leren kennen, we delen die passie echt samen.

‘’Jij bent toch dat meisje van die auto’s?’’

Ik ben niet te genieten wanneer… Ik honger heb en te lang moet wachten op mijn eten. Sowieso ben ik een erg ongeduldig persoon en dat werkt niet altijd in mijn voordeel. Als ik hangry ben dan ben ik dus ook écht niet te genieten.

Als ik alleen thuis ben dan… Ben ik eigenlijk altijd wel bezig met mijn blog of het huishouden (ik heb een witte vloer dus die vraagt om wat aandacht) het liefst met een set van DJ Moortje op. Als het echt lekker weer is en ik ben alleen thuis, dan stap ik eigenlijk meteen op de motor om even uit te waaien.

Het meest trots ben ik op, omdat… Ik ben het meest trots op mijn vriend Michel en dochter Jasmin. Natuurlijk ben ik ook wel trots op mezelf omdat ik nu leuke dingen mag doen voor mijn site en dit echt een uitlaatklep is. Maar mijn rots in de branding is toch wel echt mijn eigen gezin. Gezapig he?

Mijn favoriete eigenschap is, omdat… Dat ik eigenlijk altijd wel grapjes weet te maken, ik denk best snel en ben dan ook echt een flapuit. Ik ben ook het type dat erg om zichzelf moet lachen. Niet zo erg classy, maar hey er is dan tenminste iemand vrolijk ;). Daarnaast ben ik ook wel blij met mijn ‘’talent’’ om te schrijven, maar het klinkt zo arrogant om dit hardop te zeggen.

“Ik ben ook het type dat erg om zichzelf moet lachen”

Mijn guilty pleasure is… De teksten van hiphop- en rapnummers feilloos mee ‘’rappen’’. Ik zoek sommige teksten ook op op Genius en vind het helemaal geweldig om nummers uit te pluizen.

Ik hou het meest van mezelf wanneer… Wow oké, spiegel voorhouden much.. Ik houd het meest van mezelf wanneer.. Ik heb gesport? Want dan voel ik me heel erg goed en doe ik ook echt iets alleen voor mezelf. Maar dat kan ook na yoga zijn of een fijne mediatie en alles in mijn hoofd weer even rustig is. Na mijn depressie heb ik een beetje moeite om 24/7 van mezelf te houden, iets dat wel echt zou moeten. Working on it.

13307344_1141375159260166_4498399075264557229_n

Mijn grootste miskoop was … Toen ik een jaar of 16 was liep iedereen op mijn middelbare school op hakken, althans zo leek het. Ik wilde mee doen dus kocht bij de Sascha een paar zwarte pumps; een maat te klein. Ik ging als Bambi het schoolplein over en had zo veel blaren dat ik die schoenen de kast in heb gegooid en nooit meer heb aangeraakt. Wat bezielde me ook om die schoenen een maat te klein te kopen? Er staat me iets bij dat ze mijn maat niet meer hadden maar verder ontbrak alle common sense toen ik de schoenen afrekende.

De laatste keer dat ik huilde was toen… Ik voelde dat ik niet van mijn lichaam houd zoals het nu is, dat was best recent..

Ik zou eigenlijk moeten besparen op… Ik heb niet echt iets waar ik op moet besparen?  Wel vind ik dat ik kwalitatief betere spullen moet kopen op het gebied van kleding. Ik heb al wel echt een tassentik en geef daar redelijk wat geld aan uit, maar ook niet elke maand of zo. Wanneer ik het wel doe is het wel in een keer goed. Op mijn wensenlijst staat nu nog een paar Louboutins en een ketting van Tiffany’s.

“Er staat me iets bij dat ze mijn maat niet meer hadden maar verder ontbrak alle common sense toen ik de schoenen afrekende”

De beste versie van jezelf word je door… Dat niet zo te benoemen. Je moet altijd van jezelf houden no matter what. Zoals ik al zei werk ik daar nog aan.

Ik word echt blij als/van… Van een gulle glimlach van mijn dochter, kroelen met Michel, een schoon huis, autorijden, motorrijden, fotografie, op dreef zijn met bloggen, yoga en een goede rode wijn.

Ik ga de deur niet uit zonder… Mobiele telefoon. Laatst was ik mijn iPhone thuis vergeten en ik voelde me even zo verloren. Ik moest wat dingen afstemmen en had mijn telefoon dus echt nodig. Ik ben wel verder gegaan met het doen van boodschappen etcetera, maar het was wel fijn dat ik weer bereikbaar was op het moment van thuiskomen.

De laatste keer dat ik loog was… Dat kan ik me niet zo 1,2,3 herinneren. Dat zal vast een leugen om eigen bestwil zijn geweest.

Mensen weten niet van mij dat ik… Naast alle snelheid in mijn leven (auto’s, motoren) ik ook erg bezig met met spiritualiteit, yoga, edelstenen et cetera. Ik reinig ons huis zo nu en dan met witte salie, trek een orakelkaart als ik even een ‘’antwoord’’ wil en geloof dat er zo veel meer is tussen hemel en aarde.

Alles wat je maar wil in één vrouw. Common sense, liefde, auto’s en motorrijden, vrouwelijkheid en eerlijkheid. Kan je alleen maar van houden toch? Volg Madelaine op Twitter, Instagram Facebook en Snapchat (mmvdv)

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

 

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.