15 vragen – freelance journaliste Ingelise de Vries

15 vragen – freelance journaliste Ingelise de Vries

Het is vrijdag en dus weer tijd dat ik 15 vragen ga stellen aan een toffe vrouw!  Deze week: Ingelise de Vries. Wonende in Amsterdam! In het dagelijks leven is ze freelance journalist voor onder andere Metro (de krant, ja!) en nog een hele hoop andere, constant wisselende opdrachtgevers.

Ik mag van geluk spreken dat ik Ingelise in het ‘echie’ ken. De laatste keer dat ik haar zag was op Lowlands (2016). We spreken elkaar zelden, maar als we elkaar spreken, lijkt het net alsof we elkaar al jaren kennen. Ik vind Ingelise bijzonder. Een krachtige, stoere en toch ook zeer nuchtere vrouw.

Een typisch kenmerk van mij is… Dat ik mijn lippen altijd stift. Rood of donkerpaars. Zolang het maar opvalt.

Ik ben niet te genieten wanneer… Ik honger heb. Eten is een grote hobby.

Eten is een grote hobby.

Als ik alleen thuis ben dan… Doe ik muziek aan en zing ik heel hard mee. Arme buren…

Het mooiste aan mezelf vind ik… Mijn ogen. Waarom? Weet ik eigenlijk niet.

Guilty pleasures bestaan niet, je beleeft plezier aan iets of niet

Mijn grootste blunder was… Tja, wanneer? Ik val geregeld van stoeprandjes, brand me aan pannen en vergeet de tandpasta weer eens op de band van de kassa. Een reeks van kleine blunders dus. 

Mijn guilty pleasure is… Niks. Guilty pleasures bestaan niet, je beleeft plezier aan iets of niet. Ongegeneerd meezingen met de Backstreet Boys? Geen probleem! Stoepkrijten? Waarom niet. 

Ik hou het meest van mezelf wanneer…Ik gewoon even gelukkig kan zijn met een kop thee op de bank.

181462_4267528573322_1774522590_n

Mijn grootste miskoop was…Mijn eerste Macbook. Bleek een fabrieksfout in deze reeks te zitten waardoor de batterij steeds ging uitzetten. Vandaar dat ‘ie zo in de uitverkoop was bij de Apple Store…

De laatste keer dat ik huilde was toen…Mijn oom overleed.

Ik zou eigenlijk moeten besparen op….Eten en drinken maar ik doe het niet omdat eten en drinken veel te fijn zijn om op te besparen.

De beste versie van jezelf word je door… Je fouten te accepteren en er vooral van te leren. En toe te laten dat het soms niet gaat zoals je wil.

10390974_10206276573260111_8392603847280436941_n

Ik word echt blij als/van… Ik met vrienden of familie ben. Ik heb het meest fantastische sociale leven ooit. Als alles instort, heb ik hen altijd nog.

Ik ga de deur niet uit zonder… Mijn telefoon, pinpas, ID-kaart en OV omdat ik verder niets nodig heb dan dat. En mijn rode lippenstift. Ik beland regelmatig in de meest vreemde avonturen met alleen dat op zak. Je kunt overal heen, bent bereikbaar en kunt de nodige dingen kopen.

De laatste keer dat ik loog was…Vlak voor Lowlands toen ik héél nodig moest plassen en het toilet op het station dichtwas. Ik liep naar het café aan de overkant en loog dat ik op het terras zat. Ik moest zó nodig. En heb me het hele weekend schuldig gevoeld.

Mensen weten niet van mij dat ik…Wel, dat is natuurlijk niet voor niks dat ze dat niet weten. Maar er komt zo even niets in me op wat mensen niet van mij (mogen) weten. Ik ben een cliché: een open boek.

Helemaal leuk! Ik vind haar helemaal leuk. Nuchter, gewoon en zó bijzonder en getalenteerd. Volg Ingelise op Instagram, Snapchat (ingelisedevries), Twitter en Facebook.

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.