15 vragen – Fotograaf Sabine Metz

15 vragen – Fotograaf Sabine Metz

Alle soorten vrouwen inspireren mij op verschillende manieren. Wat ze doen, hoe ze zijn en waar ze van houden. Jammer genoeg weet je alleen wat er voorbij komt op hun social media, blogs en door hun werk, maar wie zijn ze nou echt? Deze 15 vragen zijn vandaag voor Sabine Metz (25), fotograaf en blogger op SabineMetz.nl en samenwonend in Arnhem.

Sabine en ik volgden elkaar al een tijdje op social media. Maar naast haar fascinerende persoonlijkheid, was ik boven alles geïnteresseerd in haar keuzes in haar leven. Dat ze koos op jonge leeftijd haar droom achterna te gaan: zelfstandig fotograaf worden. En omdat ik haar foto’s zo prachtig vind, heb ik ooit eens gevraagd of we konden samenwerken, waar ze heel enthousiast op reageerde. Dat is er (nog) niet van gekomen, maar haar enthousiaste reactie vertelde alles over haar. Heerlijk down to earth, creatief en stoer. Vandaag 15 antwoorden van Sabine Metz.

Een typisch kenmerk van mij is dat ik me enorm verantwoordelijk kan voelen voor werkelijk van alles. Dat uit zich niet alleen in mijn werk, maar ook allerlei maatschappelijke problemen die me aangrijpen wil ik iets aan doen. Al is het maar het verspreiden van awareness.

Ik ben niet te genieten wanneer ik honger heb. Ik ben echt hèt ‘hangry bitch’ cliché: kortaf, norse kop, niets mee te beginnen.

Als ik alleen thuis ben dan ben ik helemaal zen. Ik kan genieten van alleen zijn, en heb het ook veel nodig om weer op te laden.

Sabine Metz

Het mooiste aan mezelf vind ik qua uiterlijk mijn lippen. Qua innerlijk ben ik er trots op dat ik altijd probeer op een nieuwe manier naar dingen te kijken. Ik heb over bepaalde onderwerpen hele sterke meningen, maar ik ben me er bewust van dat ik een (beperkt) referentiekader heb. Ik vind het dan ook leuk om de meningen van anderen te horen en daar weer nieuwe dingen van te leren. De wereld is niet zwart-wit, en dat is mooi!

 

Ik ben echt hèt ‘hangry bitch’ cliché: kortaf, norse kop, niets mee te beginnen.

 

Mijn grootste blunder was vanmiddag, toen ik iemand tijdens het fotograferen van een evenement om zijn naam vroeg. Bleek Commissaris van de Koning te zijn. Oeps. Weet ik veel?!

Mijn guilty pleasure is hele blije of hele zielige dierenfilmpjes kijken. Lekker janken.

Ik hou het meest van mezelf wanneer ik iemands troost kan zijn.

SabineMetz_15vragen2

Mijn grootste miskoop was … ik kan werkelijk niets bedenken, ik ben namelijk alles behalve een impulse buyer. Ik denk overal 293847 jaar over na voordat ik het koop. Misschien heb ik een aantal kledingstukken die ik zelden heb gedragen, maar die zullen dan ook niet duur zijn geweest, dus is het dan een grote miskoop? I don’t even care!

De laatste keer dat ik huilde was toen ik van de week foto’s maakte van mijn ouders samen.

Ik zou eigenlijk moeten besparen op tijd. Vaker nee zeggen en meer doen wat je écht wil. Dat is moeilijk met eerdergenoemd typisch kenmerk van mij.

 

ik haat liegen. Zelfs een ‘white lie’ word ik echt naar van.

 

De beste versie van jezelf word je door nooit op te geven en door te zetten.

Ik word echt blij als ik een dag gemotiveerd en productief bezig ben geweest. To do lijstjes afstrepen maakt mij een blije nerd.

Ik ga de deur niet uit zonder mijn bril. Niet alleen omdat ik dan natuurlijk niet zo goed zie, maar dan ben ik ook mezelf niet. Make-uploos geen probleem, maar geen bril?! Hell nawh.

SabineMetz_15vragen2

De laatste keer dat ik loog was … ik haat liegen. Zelfs een ‘white lie’ word ik echt naar van. De waarheid is soms pijnlijk, maar duurt wel het langst.

Mensen weten niet van mij dat ik de dochter ben van een man die jarenlang een populair tv-programma gepresenteerd heeft.

Sabine is ontzettend leuk, creatief en maakt de mooiste foto’s. Neem maar eens een kijkje in haar portfolio, maar ze geeft je ook geweldige fotografie tips en een kijkje in haar persoonlijke leven op haar blog. Uiteraard te volgen op Twitter, Facebook en Instagram.

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 6 augustus 2016 / 16:40

    Wat een leuk interview. Vind je het goed als ik deze vragen eens overneem op mijn eigen blog & deze beantwoord?!