15 vragen – Blogger Vera Camilla

15 vragen – Blogger Vera Camilla

Alle soorten vrouwen inspireren mij op verschillende manieren. Wat ze doen, hoe ze zijn en waar ze van houden. Jammer genoeg weet je alleen wat er voorbij komt op hun social media, blogs en door hun werk, maar wie zijn ze nou echt? Daarom heb ik 15 persoonlijke vragen verzonnen en besloot deze vol enthousiasme af te vuren op allerlei verschillende inspirerende vrouwen. Vandaag stel ik mijn 15 vragen aan Vera Camilla, full-time blogger op VeraCamilla.nl. Ze heeft een relatie en woont in Amsterdam.

Een typisch kenmerk van mij is… Mijn veel te harde, schaamteloze lach. Vooral als ik op mijn gemak ben, dan kent mijn lach geen grenzen.

Ik ben niet te genieten wanneer… Ik niet mag/kan snoepen maar het wel wil. Dan ben ik onuitstaanbaar, vraag het maar aan mijn vriend.

Als ik alleen thuis ben doe ik… Mijn make-up niet, mijn (waarschijnlijk vette) haar in een knot, kijk ik the L word op mijn laptop in bed, bak ik pannenkoeken en ga ik in bad.

veracamillafauxfur

Het mooiste aan mezelf vind ik… Mijn haar en mijn billen. Allebei dik en veel 😉

Mijn grootste blunder was toen… Ik mijn wenkbrauwen nauwelijks nog epileerde en dus hele dikke wenkbrauwen had.

Mijn guilty pleasure is… Kinder chocolade. Zo. Lekker!

Ik hou het meest van mezelf wanneer… Ik me net mooi aangekleed en opgemaakt heb.

Mijn grootste miskoop was… Een heel duur leren jasje. Te kort en de riem die erin zit vind ik ook maar onhandig. De studs erop zijn wel zo gaaf, maar ik draag hem nooit.

De laatste keer dat ik huilde was toen… Zaterdag in de auto van mijn ouders naar huis. Er was niks ergs gebeurd, maar soms vind ik het nog best moeilijk weg te gaan en heb ik het gevoel ze in de steek te laten.

veracamillacloseup

Ik zou eigenlijk moeten besparen op… Sushi, maar doe ik niet omdat het te lekker is (en niet zo slecht als pizza).

De beste versie van jezelf word je door… Jezelf te accepteren. Lekker een cliché, maar het is wel zo.

Ik word echt blij als… Ik geweldige dingen die ik al heel lang wilde, met gigantische korting in de sale heb gekocht, ik mijn ouders en broertje weer zie, Jeffrey me knuffelt, Suz op maandagochtend aanschuift en we bijkletsen en wanneer ik Sanne en Teske na veel te lange tijd eindelijk weer zie.

Ik ga de deur niet uit zonder… Rode lipstick, omdat niks zo mooi staat als rode lipstick.

De laatste keer dat ik loog was,… Gisteren, over iets wat ik niet kocht omdat ik zei dat ik het niet wilde, maar stiekem wilde ik het wel.

Mensen weten niet van mij dat ik… Niet echt van douchen hou. Het duurt zo lang, ik verveel me snel.

Ik weet dat ik van Vera hou. En ik weet zeker dat jij ook van haar houd. Neem een kijkje op haar blog, en volg haar op Twitter en Instagram.

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 24 juni 2016 / 11:37

    Superleuk! Ik volg Vera al heel lang, leuk dat je haar hebt geïnterviewd!