15 vragen – Blogger en Instagrammer ‘The Curvynista”

15vragen_TheCurvynista

Het is vrijdag en dus weer tijd dat ik 15 vragen ga stellen aan een toffe vrouw. Vandaag is die toffe vrouw Meryem Slimani oftewel ‘The Curvynista‘. Moeder, funky plussize fashionblogger, Instagrammer, foodlover, getrouwd en Rotterdammer, wat wil je nog meer? 

Ik volg haar al zolang als ik weet op Instagram en verwonder me elke keer weer over haar #snacksnsneakers, kleurige outfits, heerlijke haar en adorable gezicht. Daarnaast steekt ze niet onder stoelen of banken dat ze dol is op eten. En heeft ze een baby die mijn eierstokken deden rammelen. Daarmee heeft ze mijn hart gewonnen en besloot ik mijn 15 vragen op Meryem Slimani af te vuren.

Een typisch kenmerk van mij is… Geen flauw idee eigenlijk. Ik hoor vaak dat ik behoorlijk droog en recht voor zijn raap ben. En ik denk dat mijn persoonlijke stijl wel zo eigen en origineel is dat dat wel typerend te noemen is.

Ik ben niet te genieten wanneer… Dingen niet gaan zoals ik wil, want ik ben een enorme control freak. En als ik honger heb!

Als ik alleen thuis ben dan… Ga ik naar buiten. voorheen zou ik op de bank hebben gelegen met een boek of tijdschrift of urenlang films kijken. Maar nu ik heel veel tijd binnen doorbreng met de baby probeer ik zo veel mogelijk naar buiten te gaan.

Het mooiste aan mezelf vind ik… Het totaalplaatje. Zonder al die losse onderdelen zou ik niet mezelf zijn en ik ben meer dan alleen mijn haar of billen of zorgzaamheid of whatever. Ik heb ook nooit op zo’n manier over mijn lichaam of persoonlijkheid gedacht, uiteindelijk moet je (zowel ik als de mensen om mij heen) het toch met het hele pakket doen.

15vragen_TheCurvynista

Mijn grootste blunder was… Ik ben heel erg slecht met gezichten en namen wat niet erg handig is als je partner half Rotterdam kent. Dus murda turk moest heel hard lachen toen ik hem tegen kwam in de stad en heel blij riep oh hey ik ken jou euuuh kraantje pappie toch?!

Mijn guilty pleasure is… Foute reality shows, ik kijk love & hip hop en keeping up with the kardashians al vanaf dag 1. Soms heb ik fases dat ik helemaal klaar ben met mijn cultuurbarbarisme en stop met kijken maar dan komt op een gegeven moment toch die drang en zit ik toch weer met een bakje popcorn van alle ratchetness te genieten.

Ik hou het meest van mezelf wanneer… Ik goed voor mezelf zorg, de tijd neem om rustig te eten, rustig op de bank zit met een boek, aan het schrijven ben, een wandeling maak zonder doel, in het park sport, gewoon dingen doe die goed zijn voor mij en waar ik happy van word.

Mijn grootste miskoop was… De 15 zakken kleren en schoenen die in vuilniszakken staan te wachten tot ik ze ooit op marktplaats verkoop.

15vragen_The Curvynista

De laatste keer dat ik huilde was toen… Ik een aflevering keek van Orange is the new black,

spoiler
die ene waarin Poussey overlijdt. Zij was een van mijn lievelingspersonages dus het voelde een beetje alsof een vriendin overleed en met alle politie geweld en onrecht dat toen ook heel erg in het nieuws was raakte het een gevoelige snaar.

Ik zou eigenlijk moeten besparen op… Kleren en schoenen kopen. Ook wel bekend als die 15 zakken kleren en schoenen die in vuilniszakken staan te wachten tot ik ze ooit op marktplaats verkoop.

De beste versie van jezelf word je door… Gewoon jezelf te zijn. Ik geloof niet zo in die beste versie van jezelf toestanden, leer gewoon accepteren en tevreden zijn met jezelf dan zul je vanzelf inzien dat dat het beste is wat je voor jezelf kunt doen.

Ik word echt blij als… Mijn baby naar me lacht.

15 vragen The Curvynista

Ik ga de deur niet uit zonder… Lipspul. Overal in huis ligt er een lippenbalsem of vaselinepotje binnen handbereik, ik kan echt niet zonder, droge lippen zijn mijn grootste vijand.

De laatste keer dat ik loog was…. Toen mijn moeder vroeg of mijn nieuwe schoenen nieuw waren en ik antwoordde dat ik ze al maanden had.

Mensen weten niet van mij dat ik… Heel slecht ben met cijfers. Ik heb altijd het idee gehad dat ik een soort van cijferdyslexie had maar heb het nooit laten onderzoeken. Wiskunde en praktisch elk exact vak was huilen geblazen vroeger. Heel erg frustrerend voor een perfectionist met een licht fotografisch geheugen om formules niet te kunnen onthouden of snappen.

Ben je geïnspireerd geraakt door haar stijl? Misschien ben je in total awe wat haar haar betreft? Misschien haar funky outfits met een fijne edge? Volg haar gewoon! Op Instagram, maar lees ook zeker haar blog. Waar ze schrijft over fashion, food en haar persoonlijke leven.

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.