15 vragen – Baas en Eindbaas van DIWMOTZ Aisha Scheuer

15 vragen – Baas en Eindbaas van DIWMOTZ Aisha Scheuer

Alle soorten vrouwen inspireren mij op verschillende manieren. Wat ze doen, hoe ze zijn en waar ze van houden. Jammer genoeg weet je alleen wat er voorbij komt op hun social media, blogs en door hun werk, maar wie zijn ze nou echt? Vandaag stel ik 15 persoonlijke vragen aan Baas en Eindbaas van diwmotz.nl, Aisha Scheuer. Aisha is 34 jaar, heeft verkering met Marleen en woont in Arnhem.

Een typisch kenmerk van mij is… Ik zou mezelf omschrijven als een soort kind van Phoebe en Chandler uit Friends. Daardoor ben ik dus die vreemde snuiter die iedereen in wel zijn of haar vriendengroep heeft en zet ik mezelf dikwijls voor paal als ik weer eens van ongemak uit mijn comfortzone val en mezelf gedraag als een overenthousiaste baby-aap.

Ik ben niet te genieten wanneer… Iets me niet lukt. Als ik faal. Dat kunnen hele kleine dingen zijn. Van mediaboxen aansluiten tot het laten vallen van mijn sleutels als ik net de voordeur bereik. Niet te genieten is dan trouwens een understatement. Ik ben vrij opvliegend.

Als ik alleen thuis ben dan… Werk ik. Ik heb geen rust als ik alleen thuis ben en kan me niet focussen op een serie of film. Op die momenten vind ik mijn rust in het werken aan de website.

Het mooiste aan mezelf vind ik… Ik kan nu natuurlijk heel doorsnee een lichaamsdeel opnoemen, maar ik denk dat ik het mezelf het mooiste aan mezelf vind. Ik ben tevreden. Er is niks dat ik wil veranderen omdat ik mezelf accepteer zoals ik ben. Juist omdat ik verre van perfect ben.

Mijn grootste blunder was… Ik ben een grote blunderpartij. Ik doe niet anders. Zo had ik een keer een pizza besteld en afgesproken met een vriendin. Ik was wat later en kwam aanfietsen toen die vriendin samen met de  pizzakoerier voor de deur stond te wachten. Vrij ongemakkelijk.

Aisha Scheuer (DIWMOTZ.nl)

©Artitude Photography

Mijn guilty pleasure is… Mijn muzieksmaak. Ik ben iets te dol op girl- en boybands uit de jaren ’90 en heb zelfs een spotify lijst die ‘ik schaam me hiervoor’ heet. Dus in mijn geval is guilty pleasure ook echt waar het voor staat. Hij staat ook aan terwijl ik deze vragen beantwoord.

Ik hou het meest van mezelf wanneer… Ik en mijn zoontje Shai de slappe lach hebben. Omdat we elkaars tegenpolen zijn kunnen de ochtenden nog weleens stroef verlopen. Als ik hem dan ’s middags met zijn stralende snoet uit school haal en we liggen samen dubbel om de eekhoorn van Ice Age, hou ik van mezelf en nog meer van hem.

Mijn grootste miskoop was … Ik heb eigenlijk nooit spijt van mijn aankopen
omdat ik vrij weloverwogen beslissingen maak. Maar het was wel een beetje zonde dat ik 750 euro spendeerde aan een naaktkat die niet samen kon met mijn harige kater. Ik weigerde hem te verkopen omdat ik dat zielig vond, dus ik heb een nieuw bazinnetje voor hem gevonden via Twitter waar hij
nu dolgelukkig is.

De laatste keer dat ik huilde was toen…. Ik Orange is the New Black keek. Maar ik zal niks verder verklappen.

Ik zou eigenlijk moeten besparen op… Boodschappen. Maar ik heb nog een aantal dinoplaatjes nodig.

De beste versie van jezelf word je door… Te accepteren wat je niet kan veranderen. Frustraties zijn zo vermoeiend, evenals stress. Als je je in een laag energielevel bevindt dan word je overmand door negatieve emoties. Als je je berust in het accepteren zul je negatieve gevoelens makkelijker loslaten.

2016-06-27-PHOTO-00014738Ik word echt blij als… Ik eten zie. (Geen grap, ik word echt heel blij van eten). Naast eten word ik heel blij van mijn Marleen. Zonder haar ben ik, zoals al eerder vermeld, rusteloos. Ik kan ook ontzettend blij worden van saaie dingen doen met haar. Samen ontbijten in de Ikea of mensen kijken in de Intratuin.

Ik ga de deur niet uit zonder… Telefoon. Dat ding is heilig en dat vind ik eigenlijk heel vervelend.

De laatste keer dat ik loog was… Ik kan het me niet herinneren. Ik denk dat het een leugentje voor bestwil is geweest. Waarschijnlijk dat ik loog over het verschil tussen een paprika en een tomaat om mijn zoon aan het eten te krijgen.

Mensen weten niet van mij dat ik… Sociale situaties onprettig vind. Ik kan opzien tegen feestjes en  andere sociale aangelegenheden. Het is ongemakkelijk en ik heb nooit zoveel zin om onder de mensen te zijn. Het scheelt dat ik in mijn uiting vrij sociaal overkom, en dat verkleint de sociale angst ook wel.

Ik hou van haar, simpel. Je kan haar volgen op Twitter, maar ook haar website DIWMOTZ en Facebookpagina volgen. Slappe lach gegarandeerd.

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 10 juli 2016 / 04:58

    Leuke vragen en leuke antwoorden! Ga gauw een kijkje nemen op de site. Ik huilde ook bij Orange is the New Black, zou ook moeten besparen op boodschappen en vind mijn telefoon ook onmisbaar en dat superirritant.