15 vragen – Adiam ‘A.Josephs’ Tseggai

15 vragen – Adiam ‘A.Josephs’ Tseggai

Alle soorten vrouwen inspireren mij op verschillende manieren. Wat ze doen, hoe ze zijn en waar ze van houden. Wie zijn ze nou echt? Een van deze vrouwen ken ik al een tijdje, maar ik vond haar zodanig inspirerend dat ik dit met jullie wilde delen. Het gaat om Adiam Tseggai, founder en eigenaresse van A. Josephs. De unieke plussize boetiek in het hartje van Rotterdam.

Ik heb Adiam in 2015 leren kennen. Ze was op zoek naar een ambassadeur voor haar nog te openen kledingzaak. Een kledingzaak gericht op vrouwen vanaf maat 42. Nou! Laat ik nou net maat 42 hebben. Ik besloot contact op te nemen met haar. En voor ik het wist had ik een fotoshoot gedaan, een promovideo gemaakt en een vriendin erbij. Adiam haar reis naar waar ze nu is, was bijzonder. Als nierpatiënt is hard werken voor haar vaak nog wat zwaarder, maar dat heeft haar niet tegen laten houden. 15 vragen voor deze harder werker Adiam.

Een typisch kenmerk van mij is…Ik kan heel erg tegenstrijdig zijn

Ik ben niet te genieten wanneer…Ik moe ben en honger heb. Die combinatie? RUN!

Als ik alleen thuis ben dan…Draai ik keihard muziek, zing en dans ik door het hele huis.

Het meest trots ben ik op, omdat… Mijn gezicht.

Mijn grootste blunder was…In de eerste klas playbackte ik met 3 klasgenoten Bug-a-Boo van Destiny’s Child voor de 1e én 2e klas. Hierbij gingen we met z’n drieën flink de mist in met de danspasjes. Het zag eruit alsof we absoluut niet wisten wat we deden. We hadden wekenlang geoefend en we stonden zo ontzettend voor lul!

adiam2
Adiam in haar winkel ‘A.Josephs, The Curvy Way of Life’

Mijn guilty pleasure is…Homemade cake or pie. Applepie, carrot cake, chocolate cake, cocos cake. It’s all about the cake!

Ik hou het meest van mezelf wanneer…Er goed uitzie. Het klinkt misschien erg oppervlakkig, maar clothes do really do make the man. Or in my case the woman.

Mijn grootste miskoop was…Een Ray-Ban zonnebril. Met die zonnebril leek ik op een alien. Deze was niet helemaal voor mijn gezicht gemaakt.

De laatste keer dat ik huilde was toen…Vorige week nog. Tegenwoordig huil ik met regelmaat. Ik weet niet of het te maken heeft met het feit dat ik ouder word, maar ik huil tegenwoordig vrij snel. All these emotions, zucht.

zou eigenlijk moeten besparen op…Eten, maar hoe dan? Mijn liefde voor eten is  groot!

De beste versie van jezelf word je door…Zelfreflectie te doen. Ik geloof dat er altijd ruimte is voor verbetering. Ik neem de tijd om terug te blikken en vraag mij dan of ik dingen anders of beter had kunnen doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik word echt blij als…Iemand eten voor mij brengt! Dat is pas liefde!

Ik ga de deur niet uit zonder…Wat niet?!? Maar voornamelijk mijn telefoon.

De laatste keer dat ik loog was…Zeggen dat ik onderweg was tegen een vriendin terwijl ik nog thuis mijn schoenen aan het aantrekken was en zij al op locatie aan het wachten was. Oepsie!

Mensen weten niet van mij dat ik…4 jaar dialyseer en 10 jaar nierpatiënt ben.

Wanneer je jezelf herkent in Adiam haar ‘hangry’ gevoelens en haar voorliefde voor cake or pie, dan weet je dat je haar zou moeten volgen. Maar niet alleen vanwege wie zij is, maar ook voor hetgeen waar zij voor staat; iedere vrouw heeft het recht om zich mooi te voelen. En zij wil daarvoor zorgen met de modieuze kleding voor de vollere vrouw. Haar Facebookpagina kan je natuurlijk liken en haar Instagram zal je ook zeker moeten volgen!

Deze vrouwen hebben mijn 15 vragen ook beantwoord. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.