stapelsmoortotovermijnoren

stapelsmoortotovermijnoren

Eigenlijk weet ik niet hoe ik moet beginnen. Het is te klef, te zoet of te grappig (ik ben namelijk ontzettend hilarisch, dat weten we allemaal). Ik heb zelfs een klein beetje in mijn mond gekotst bij verschillende zinnen die in mij opkwamen.

Ik weet niet waarom ik zo raar ga doen als het over jou gaat. Een puber met een hele vlindertuin in haar buik. Ik voel aan mijn gezicht dat mijn mondhoeken omhoog gaan als ik jouw naam hoor of zeg. Helemaal automatisch. En het is misselijkmakend. Het zou me niet verbazen als ik er ook nog eens dom bij stond te glunderen. Als ik me toch gedraag als een verliefde puber, moet ik het maar gelijk goed doen. Puber in full effect, zeg maar. Al zes hele maanden en een dag.

Het toegeven dat ik eigenlijk tot over mijn oren-head over high heels- stapelverliefd op je ben, blijft een soort van lastig. Het toegeven aan jou dat ik niemand anders wil dan jou, legt mijn Hele Ik in jouw handen. Ik laat de controle los over mezelf, geef het aan jou en dat is het moment dat ik het liefst weg wil rennen. Heel hard. Met mijn Hele Ik. Op het moment dat ik overweeg om de controle los te laten gaan er in mijn hoofd toeters en bellen af. Hele alarminstallaties gaan tekeer, maar ik probeer het te negeren. Echt. Mijn hoofd is namelijk soms een beetje gek. Dat geloof je vast niet, maar het is echt waar.

Jezus, wat ben je een lastpak. Echt. Ik zou je soms je keel willen dichtknijpen tot je ogen uit je kassen ploppen. Geloof me maar, dat wil ik echt. Ik kan niet tegen je op; zo frustrerend. Is dit ook een reden dat ik stapelsmoortotovermijnoren ben? Ja. Jij hebt de potentie niet om mijn voetveeg te worden. Daar ben ik best blij mee. Zal ik dat ooit vaker toe geven dan alleen hier? Nee. Dus copy-paste, screenshot iets, want anders zal ik tot in de eeuwigheid ontkennen. Pinky swear.

Je bent een man, maar niet dom stoer, geen grote praatjes en geen tof-doenerij. Geen (ontzettende) lompe acties, weinig gedoe en eigenlijk altijd straight to the point. Geen Neanderthaler. Oké, dat is niet waar. Je bent wel een Neanderthaler. Ik denk dat ik nog nooit iemand meegemaakt heb die zo ranzig kan doen. Toch ben je tegelijkertijd ben je een zachtgekookt eitje; ontzettend lief, attent en een sucker voor mij. Dat vind ik eigenlijk het leukste aan je. En ik merk heus dat je me wilt geven wat ik wil en wat ik nodig heb. Die look staat je awesome.

Eigenlijk wil ik twee dingen met dit stuk zeggen. Het eerste wat ik werkelijk wil zeggen is dat ik inderdaad stapelsmoortotovermijnoren ben op je en dat er geen andere man is met wie ik mijn dagen, weken en maanden wil doorbrengen. Maar ik weet ook dat dit gevoel mij bang maakt. Ineens heb ik wat te verliezen, ineens is er iemand die ik kwijt kan raken.

De twee liefdes in mijn leven zijn meestal echt stabiel geweest, kinderen lopen namelijk niet zomaar weg. Door dat ik een stiekem een beetje bang ben, komt er een heel ander persoon tevoorschijn. Het snauwerige-jaloerse-kattekop-bozerd-kreng-meisje steekt ineens de kop op. Ik zweer het, ik ken haar helemaal niet zo goed, maar ik weet he; ze is een bitch. Hoewel die snauwerd, die ken ik wel. Maar sssst, niet doorvertellen. Ze is moeilijk te stoppen, maar ze zal vanzelf wel weer weggaan. Dat waren twee dingen toch? Ja, ik geloof het wel. Zo niet, wilde ik dus maar één ding met dit stuk zeggen.

Dus, ja, eh, je maakt een klein pubermeisje van me, met stomme glimmende ogen, suffe glimlachjes bij het horen van je naam. Zo zielig, maar I love it. Maar ik heb wél een beetje in mijn mond gekotst, dat mag je best weten. But still: Happy six months and a day. Hartje.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.