PP2G NTB! JWZ!

PP2G NTB! JWZ!

In 2003 maakte in mijn eerste account. Redelijke beschaafde foto´s plaatste ik op mijn eigen minuscule webpage. Aanklooien met haakjes, html en foto’s uploaden op Imageshack of op Photobucket zodat ik verder kon klooien met img’tjes. Ik heb mijn ogen vierkant gekeken en uren verspild achter mijn computer. PartyPeeps2000.com je hebt me vermaakt.

Iedere week hield ik een photoshoot samen met vriendinnen. De mooiste foto’s mochten op de site komen. Het enige wat we hoefden te doen is wachten. Wachten op notes van mannen die je complimenteerden met je foto. Soms ging dat snel, soms duurde het even. En als ik helemaal niks te doen had, spaarde ik de notes op. Dan kon ik stoer doen als ik inlogde op mijn PP2G en mijn vriendinnen keken toe. “Jezus! Heb jij 150 notes!” Heftig ja knikkend scrolde ik door de pagina. Zonder dat zij wisten dat ik deze al een week aan het sparen was. Ik ben tantuspang, jwz!

Aan de rechterzijkant stond een lijstje wie als laatste op je site was geweest. De zogenaamde “Last Visits”. Soms kwam er een paar keer dezelfde naam voorbij en moest ik natuurlijk terug gaan kijken. Heen en weer, heen en weer, heen en weer. Totdat hij eindelijk die felbegeerde note stuurde. Waar ik vervolgens niet op reageerde. Dat was het spelletje. Leuk joh. In diezelfde Last Visits zag je met regelmaat namen van mensen die eigenlijk een hekel aan me hadden. Dat wist je, want dat staken ze niet onder stoelen of banken. Dan kwamen ze altijd even op je page kijken. Even stoer doen tegen je profielfoto en weer weg. Waarom ze dat deden, zal ik nooit begrijpen. Maar goed, zo simpel ben ik dan ook weer niet. Ik logde gewoon uit, zodat ze mijn naam niet zagen bij de Last Visits. Leken zij veel triester dan ik. Ha! Die had ik dus mooi te pakken.

Ik kwam prachtige mannen tegen, ik kwam verschrikkelijke mannen tegen. Maar het ergste waren toch wel de vrouwen. Wacht, nee ik lieg. Ze waren allebei net zo erg. Ik heb nog nooit zoveel mannen gezien met pistolen en bergen geld en drugs. En toch reden ze nog steeds op een scooter uit het jaar nul. Dat begreep ik dan weer niet. Misschien ben ik toch iets simpeler dan ik dacht. De vrouwen deden onderling altijd een wedstrijd met wie het beste een holle rug kon maken. Dan leek het namelijk alsof je mooie ronde billen had. Van die billen die mannen wel eens even bloot wilde zien. De vrouwen die met hun handen tegen de muur stonden, in een of ander afgelegen steegje, met hun benen wijd. Alsof ze ieder moment gefouilleerd zouden worden. Ze keken semi-geil over hun schouder in de camera. Met als onderschrift: NTL. Ofwel: Niet Te Lang. Foto’s met vriendinnen kregen het onderschrift: NTB. Ofwel: Niet Te Breken. Om vervolgens die foto na een week eraf te halen, want die bitch had haar vent geneukt. JWZ! (je weet zelf). Bitches waren dood op zoek om geneukt te worden door al die zogenaamde drugsdealers. Ik durf bijna met 100% volle zekerheid te zeggen dat mannen nooit meer makkelijker seks hebben kunnen regelen dan op PartyPeeps. Drie notes en ze zaten al in haar onderbroek. PartyPeeps was het ultieme middel. Ik hoorde daar niet, dat wist ik en eigenlijk was ik ook wel een beetje klaar met alle Spange_Tanga’s en Hete-Mami’s en Killerboy’s en SpangeMooiboy’s.

Tot ik het forum ontdekte. Ik denk dat ik daardoor wel 4 jaar langer op PartyPeeps ben blijven hangen dan gepland. Verdomme. Uren van mijn leven heb ik daar verpest door te reageren op topics, in de lucht ouwehoeren met mensen en met rellen. Ruzie maken was dat ding op PartyPeeps. Hele nachten kon ik doorhalen, omdat ik zo verdiept was in dat forum. In de ruzies van mensen. In het rellen. In het gestoord maken van andere mensen. Kijken hoe ver je kon gaan, totdat iemand knapte en rare dingen ging uitkramen. Ik heb denk ik nooit meer zoveel gelachen als in die periode. Namen die ik nooit meer zal vergeten, omdat ze mij hebben laten janken van het lachen. Foto’s die zodanig bewerkt waren, dat je niks anders kon doen dan je helemaal kapot te lachen. PP2G forum kon zo de voorloper van 9GAG zijn (ik wilde Reddit zeggen, maar ik wilde gewoon niet uitleggen wat Reddit is). Ik kwam op het forum om af en toe leuk te babbelen met mensen, maar voornamelijk om te rellen. Het op de kast jagen van mensen, was het leukste wat ik daar deed. Genieten was het. Hele alinea’s typen met hoe lelijk iemand wel niet is en in hoeverre zij wel niet op een varken leek. Of op een greppelslet. En van binnen genieten. Gelukkig lieten mijn “slachtoffers” zich nooit op hun kop zitten. Tenminste ik denk dat ze nooit in therapie zijn gegaan. Al denk ik wel dat sommige dat serieus nodig hadden. Maar al met al was ik vaak genoeg een graftak of een gore teef. Ze hadden nog gelijk ook. Zij waren net zo bezig om ruzie te maken met mij als ik met hen. Good for them.

De roddels die ronddwaalden op het forum, waren te bizar voor woorden. Iedereen neukte maar met iedereen en iedereen wist het ook van elkaar. Soms werd er onderling geruild, zodat er later weer over geroddeld kon worden. Ik wist niet wat ik hoorde. PP2G had makkelijk #achtergeslotendeuren kunnen starten. Online waren er ruzies, maar offline net zoveel. Dat maakte het nog grappiger, want iedereen kwam hun offline ruzies online uitvechten. Met modder gooien was aan de orde van de dag. Mijn oren klapperden altijd weer als ik elke keer wat nieuws hoorde. Ik had mijn eigen Privé, Weekend, Story en Party in één en het enige wat ik hoefde te doen, was inloggen op mijn PP2G.

1696 bladzijdes krijg ik op PartyPeeps als ik mijn gebruikersnaam invoer. Het laatste bericht dateert uit 2010. Wetende dat ik  op het forum zat sinds 2005, ongeveer. Dat betekent dat ik in totaal 5 jaar op een site heb rondgehangen waar je je eigenlijk voor hoort te schamen. Al was PartyPeeps in zijn prime de Nederlandse Facebook. Iedereen had Partypeeps. Mensen vroegen nog niet naar je Ping, Twitter, Facebook of Whatsapp. Nee, men vroeg naar je PartyPeeps.

Wel heb ik daar écht vrienden voor het leven gemaakt. Het was via PP2G dat ik voor het eerst mensen ontmoette via het internet. Vrouwmensen en manmensen. Met sommigen heb ik nog steeds contact en zijn echt te tof voor woorden. Anderen zijn ondertussen ergens blijven hangen in mijn verleden, daar waar ze horen.

Eigenlijk moet ik PP2G bedanken. Bedanken dat ze bestonden, dat ze mij de kans geven om nachtenlang mijn ogen uit mijn kop heb kunnen lachen, maar toch ook serieuze vrienden heb kunnen maken. Dat ze mij de kans gaven om te rellen en mensen te beledigen, omdat ik heus wel boos van binnen was, maar dat nooit toe gaf. Ik moet PP2G bedanken voor het feit dat ik nooit geblocked ben geweest van het forum, terwijl ik het wel 1 miljoen keer had verdiend. En boven alles moet ik PP2G eigenlijk bedanken voor Annah_Nr1, Screamertje, Meller, Dudie en Hedy. En natuurlijk een beetje voor Stabiele Tanga.

Partypeeps, aan alle tijdperken komt een einde.

xoxo

ILW

 

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. Kukluxklan
    22 augustus 2016 / 16:44

    Haha dit is precies hetzelfde als Partyflock maar dat was meer jumperts, gabbers en alle andere (house/dance) dingen tussen 2005 en 2010. Terwijl PP meer voor hiphop/rap was neem ik aan.
    Wel totaal hetzelfde met trollen in forums rellen bla bla veel leuker als hyves en fb wat erna kwam