Ik ben geen racist, maar…

Ik ben geen racist, maar…

Hate everybody

eigenlijk vind ik dat het eigen volk eerst moet en al die Marokkanen moeten opdonderen. Kunnen ze gelijk die kopvodden meenemen ook. Dat verpest toch het hele straatbeeld? Voel je je niet onveilig met al die zakdoeken op straat? Nee, ik ben echt geen racist, maar ik vind wel dat al die apen moeten verdwijnen. Sinterklaas is immers allang voorbij, wat doen ze hier eigenlijk nog? Die Zwarte Pieten.

Nee, ik ben echt niet racistisch, ik ben etnisch paranoïde. Er komen steeds meer van die zwarten in ons mooie witte land. Nee, ik ben niet racistisch, maar die kutpolen pikken al onze banen in! Ik solliciteer zo hard, maar ze nemen liever zo’n kutpool aan, omdat ‘ie goedkoper is. Nederland gaat helemaal naar de klote met al die buitenlanders hier. Die gemixte kinderen zijn wel heel mooi. Ik zei het toch, ik ben geen racist.

Ik ben geen racist hoor, nee, mijn buren zijn Marokkaans en zij zijn super, maar ik stem wel PVV. Ja, ik heb toch liever andijvie stamppot dan couscous. Ik heb ook een collega, zo’n zwarte uit Suriname. Prima hoor, maar moet dat nou allemaal hier in Nederland? 

Nee, ik ben geen racist, maar als ik zo’n buitenlander tegenkom in de tram, pak ik toch mijn tasje even wat steviger vast. Je weet het natuurlijk maar nooit met die bruine mensen. Die lijken allemaal te stelen en beter voorkomen dan genezen, dacht ik zo. Jezus, ja en wat dacht je van die Aziaten die overal verspreid zitten met hun spleetogen en die niet normaal de R kunnen uitspreken? Donder dan lekker even op naar China, nemen alle frietzaken hier over. Kutchinezen. Friet moet gemaakt worden door een Nederlander, niet door zo’n spleetoog, maar nee ik ben geen racist.

Ik mag toch heus wel grapjes maken over de stand van je ogen, je gekke haren, je bruine kleur, dat is toch niet racistisch? Ik bedoel, moet je die lippen van jou eens zien, die zijn toch hartstikke dik? Hoe kus jij iemand zonder het hele gezicht te verdrinken? En dat haar dan, dat is toch een vogelnest? Dat is gewoon een grapje joh, dat kan jij wel hebben toch? Oh en dat die Aziaten zo’n moeite hebben met het uitspreken van de R, hi-la-risch. Echt. Te. Grappig. Ik kan dat glapje toch wel maken? Daar kan je toch wel tegen?

Echt niet, nee, ik ben echt geen racist, ik heb genoeg bruine vrienden. Sommigen zijn zelfs Marokkaans, maar ik mag toch wel zeggen wat ik het beste vind voor Nederland? Het beste voor Nederland is als al die moslims en zwarten gewoon teruggaan naar waar ze vandaan komen. Nederland is een wit land, daar hoort toch geen bruine? Kan mij het nou schelen of je Marokkaan, Afghaan, Antilliaan of Surinamer bent, je bent eigenlijk geen echte Nederlander.

Echt niet, echt niet! Ik zweer het dat ik geen racist ben, maar het is wel fijn voor je dat je er niet uit ziet als een Turk. Dat zal wel makkelijker zijn voor je, niet? Ook vind ik dat je zo goed Nederlands praat, hoe heb je dat geleerd? Toch wel fijn dat je niet merkt dat je een buitenlander bent, dat is nou goede integratie. Bij jou is het wel gelukt, maar bij drie kwart andere buitenlanders niet. Die mogen ze wat mij betreft terugsturen naar hun eigen land.

Maar nee, ik ben geen racist. Vergis je niet. Die Nederlanders moeten ook eens goed door een grote neger genomen worden. Het zijn altijd de Nederlanders die racisten zijn. Nederlanders lopen altijd te zeiken over buitenlanders. Oh, jij bent een Nederlander? Nee joh, jij bent anders, maar de meeste Nederlanders zijn fucking kortzichtig hoor. Echt waar, neem het maar van mij aan. Een buitenlander. Weliswaar een halve, maar echt, ik ben geen racist.

 

Satire mensen, satire. Rustig ademhalen.

Volg:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. Louise
    4 juni 2014 / 13:18

    Goed artikel! En stiekem zat ik ook een beetje te grinniken. Jammer dat sommige mensen dit echt zeggen…